Újabb tréningek a VNV-projektben

Dr. Soltész Anikó, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány igazgatója 2007. november 17-én nagysikerű tréninget tartott a Petőfi Művelődési Házban a VNV-projekt résztvevői számára. A nagy számban megjelent hallgatóság megismerkedhetett a pályázatírás alapszabályaival, betekintést nyerhetett kész pályázati dokumentációkba.

Mivel a témakör igen nagy terjedelmű, a résztvevők a következő időszakban további lehetőséget kapnak majd a pályázatírás, üzleti tervezés, falusi turizmus terén mélyebb ismeretek szerzésére.

2007. december 8-án a Rimóczi Kastély alagsorában, a Civil Házban tartotta következő képzését a Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság. A helyszínválasztás oka, hogy a képzés helyén internethozzáférésre volt szükség. Ezen a napon ismét Dr. Soltész Anikó, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány igazgatója vezette az első alternatív képzés keretében a távmunka, pályázatírási tréninget.

A nagyszámú (24 fős) hallgatóság a nap során megismerkedhetett a projekttervezés elemeivel, a problémafa-célfa elkészítésével, a logikai keretmátrix módszerrel, a projekt sikerességét jellemző számszerű indikátorokkal, illetve a pénzügyi tervezés kulcselemeivel. A képzés során a résztvevők mintapályázatokat is kaptak, részletesebb tanulmányozásra.

A projekt az EU társfinanszírozásával, a Nemzeti Fejlesztési Terv keretében valósul meg.

A tartalom érvényessége: 
2007/12/25, k - 10:30 - 2008/01/25, p - 10:30