Projektgenerálás a szociális gazdaságban

Az OFA-ROP Hálózat az Aditus Pályázati Tanácsadó Kft.-vel együttmûködve a ROP 3.2.3 központi program keretei között térítésmentes projekt-elõkészítést és pályázatírást segítõ szolgáltatás nyújtását kezdeményezi a helyi foglalkoztatási kezdeményezések támogatása és a szociális gazdaság fejlesztése érdekében. A kezdeményezés célja az újszerû projektötletek megalapozott és megvalósítható projekttervvé formálása az európai Strukturális Alapok elvárásainak megfelelõen és a fejlesztési források megszerzésének támogatása. A fejlesztési lehetõségek hozzáférésének kiterjesztése olyan célterületekre, szervezetekre és célcsoportokra is, melyek korábban nem részesültek intenzív támogatásból.

A projektek kiválasztásánál előnyt élveznek:

  • Foglalkoztatás szempontjából hátrányos helyzetű települések, illetve onnan származó helyi közösségek nonprofit szervezetei nyújtják be a pályázatot
  • Partnerség: többcélú kistérségi társulással igazolt pályázati együttműködésben pályázók, vagy más sikeres pályázatot benyújtók
  • Piacképes, hosszú távon fenntartható szolgáltatást nyújtó és terméket előállító ötlettel pályázók

A projektötletek benyújtásának határideje: 2007. szeptember 17. A támogatott projektötletek kiválasztásának határideje: 2007. október 1-je.A projekt szakmai zárása: 2007. december 17.

További információk, valamint a kapcsolódó munkaanyagok elérhetõek és regisztrálás után letölthetõek a www.szocialisgazdasag.hu weboldalon.

A tartalom érvényessége: 
2007/09/09, v - 10:45 - 2007/10/09, k - 10:45