Múltidéző – nyári játékos kutató tábor

Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!

A Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság Jászfényszarun a Jászság kapujában Múltidéző – nyári játékos kutató tábort hirdet kézműves, honismereti, drámajátékos programokkal.

Tábor ideje: 2018. augusztus 7 – augusztus 11. (5 nap, 4 éjszaka). Helyszíne: a városközpontban, a Pap Kastélyban (Jászfényszaru, Szabadság út 77.)

Várjuk a Jászságból elszármazottakat, vagy ahhoz kötődőket és helyieket, a térségben, nagyvárosban élő általános iskolás korosztályú gyerekeket, akik érdeklődnek a hagyományőrzés, népi kézművesség, népi játékok, táncok, alkotó kreatív programok és helytörténet iránt.

A 2018. évi táborban résztvevő gyermekek olyan kézműves tevékenységekkel is ismerkednek, amelyek a hagyományos népi mesterségek köré csoportosulnak, de tanulnak táncot, játékokat, énekeket, meséket no és sütnek, főznek uzsonnára valami finomat – hagyományos jász népi ételek készítésébe is belekóstolnak! A programok között lesz tanyalátogatás, Monda-Rege-Sátor program, helytörténeti séták és játékok, tájházi és múzeumi foglalkozások, ismerkedés a jász díszítőművészettel, természetes anyagokkal. A tábor ideje alatt részt vesznek a XXVIII. Csángó Fesztiválon Jászberényben, de a szomszédságban kalandparkba, Elemér túrára és Sissi – Erzsébet királyné - nyomába is erednek s üdítő fürdőzésre mennek.

A bentlakásos tábor mellett lehetőség nyílik a napközis részvételre, akár csak egy-egy napra is lehet csatlakozni. A bentlakásos táborunk részvételi költsége: 25.000,- Ft (5.000,- Ft/fő/nap), amely magába foglalja: a napi ötszöri étkezést, szállást, foglalkozások, programok, utazások költségeit; részletfizetés is lehetséges (május 26 és június 8-i határidőkkel; részvételt a jelentkezések sorrendjében tudjuk fogadni). A napközis részvétel díja 3.000,- Ft/fő/nap, amely magában foglalja a napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna) foglalkozások, programok, utazások költségeit; részletfizetés is lehetséges (május 26 és június 8-i határidőkkel; részvételt a jelentkezések sorrendjében tudjuk fogadni). Testvér vagy osztálytárs esetén 500,- Ft/nap/fő kedvezményt adunk.

Szervezőgárdánk tagjai 20 éves táboroztatási tapasztalattal várják a jelentkezőket!

Jelentkezni lehet: 5.000,- Ft (napközis részvétel esetén 3.000,- Ft) előleg befizetésével a szervezőknél 2018. május 26-ig: Kaszainé Ocskó Györgyi, védőnő, mentálhygiéne - Györgyi néni; Nagy Jánosné, hitoktató, napközis nevelő - Anikó néni; Nagy Lászlóné gyógypedagógus – Terike néni, Tóthné Klippán Hedvig, tanító, drámapedagógus - Hédi néni

Érdeklődni, jelentkezni lehet a szervező népfőiskolai elérhetőségeken: info@bedekovich.hu, Kovács Béla 30-579-01-64

SZERETETTEL VÁR MINDEN GYERKŐCÖT

a Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság csapata!

CsatolmányMéret
Fájl Jelentkezési lap19.54 KB
A tartalom érvényessége: 
2018/05/14, h - 08:30 - 2018/08/11, szo - 08:30