Az SZJA 1%-a felajánlásáról

Köszönjük, hogy az elmúlt évben személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával (32.850,- Ft) támogatták szervezetünk céljait, munkáját!

Az Önök támogatása is segítette azt a munkát, amellyel a népfőiskolánk jelentősen hozzájárult a Jászság közösségi, szellemi arculatának formálásához. Fontos volt az önök támogatása ahhoz, hogy továbbra is megjelentethettük a civil újságot, Pipafüst címmel, elnyerve azt az elismerést, hogy a havilap értékőrző és értékteremtő kiadvány, mely rendszeresen hírt ad az elszármazott jászok civil közéletéről is. Fotókiállítást mutattunk be a helyi Fotóműhely tagjainak képeiből. Többen csatlakoztak a szakmai programjainkhoz, résztvevői voltak a népfőiskolai rendezvényeknek – pl: nemzetközi kapcsolatok, Erzsébet napi programok, Adventi Kávéház.

Célunk továbbra is –az előző évekhez hasonlóan - segíteni a helyi közösség szerveződését, információkhoz való hozzáférés lehetőségének bővítését, kiadvány megjelentetését, a Civil Fórum működését és a népfőiskolai tevékenységet.

Kérjük Önöket, hogy továbbra is támogassák személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával Társaságunkat!

A Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság adószáma: 18822197-1-16

Köszönjük a Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság nevében:
A Társaság elnöksége

A tartalom érvényessége: 
2012/01/31, k - 17:15 - 2012/05/31, cs - 17:15