Az 1% felajánlásáról

Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésőbb 2020. május 20-áig az szja-bevallástól függetlenül is megteheti. Magánszemélyként az idén is dönthet úgy, hogy a megfizetett személyi jövedelemadójának 1%-át felajánlja egy regisztrált civil szervezetnek, további 1%-át pedig valamely technikai számmal rendelkező vallási közösségnek vagy a kiemelt költségvetési előirányzatnak (2020-ban a Nemzeti Tehetség Programnak).

Hogyan rendelkezhet adója 1+1 százalékáról? Segítséget nyújt az alábbi helyen elérhető információ: https://nav.gov.hu/nav/szja1_1/tajekoztatok/Hogyan_rendelkezhet_a2020010...

Köszönjük, hogy az elmúlt évben személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával támogatták szervezetünk munkáját, céljait! Az Önök támogatása is segítette azt a munkát, amellyel a népfőiskolánk jelentősen hozzájárult a Jászság, Jászfényszaru közösségi, szellemi arculatának formálásához, a városmarketinghez.

Fontos volt az önök támogatása ahhoz, hogy kiadványokat jelentettünk meg, továbbra is megrendezhettük az Erzsébet napi programokat, fotókiállításokat az Adventi Kávéház karácsonyi hangversenyt. Többen csatlakoztak a szakmai programjainkhoz, résztvevői voltak a népfőiskolai rendezvényeknek, felnőttképzési programoknak, segítették a pályázatok előkészítését, lebonyolítását.

Köszönjük azt a sok – egész éven át húzódó -, heti műhelymunkát, amellyel közreműködtek egy-egy népfőiskolai program megszervezésében, illetve hogy támogatásukkal hozzájárultak a népfőiskolai „komplex művészeti és helytörténeti tábor” megvalósításához.

Célunk továbbra is – az előző évekhez hasonlóan - segíteni a helyi közösségek szerveződését, információkhoz való hozzáférés lehetőségének bővítését, a kiállítások, hagyomány és értékőrző programok, foglalkozások megszervezése, Bedekovich füzetek kiadása és a népfőiskolai tevékenység folytatása – immár több mint negyedévszázada fennálló szervezetként.

Kérjük Önöket, hogy továbbra is támogassák személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával Társaságunkat!

A Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság adószáma: 18822197-1-16

Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság elnöksége

A tartalom érvényessége: 
2020/03/20, p - 09:30 - 2020/03/22, v - 09:30