Az 1% felajánlásáról

Köszönjük, hogy az elmúlt évben személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával támogatták szervezetünk céljait, munkáját!

Az Önök támogatása is segítette azt a munkát, amellyel a népfőiskolánk jelentősen hozzájárult a Jászság, Jászfényszaru közösségi, szellemi arculatának formálásához. Fontos volt az önök támogatása ahhoz, hogy továbbra is megrendezhettük az Erzsébet napi vásárt, programokat, fotókiállításokat az Adventi Kávéház karácsonyi hangversenyt. Többen csatlakoztak a szakmai programjainkhoz, résztvevői voltak a népfőiskolai rendezvényeknek, segítették a pályázatok előkészítését, lebonyolítását.

Köszönjük azt a sok – egész éven át húzódó -, heti műhelymunkát, amellyel közreműködtek egy-egy program megszervezésében, illetve hogy támogatásukkal hozzájárultak a népfőiskolai „Drámatábor” megvalósításához.

Célunk továbbra is – az előző évekhez hasonlóan - segíteni a helyi közösség szerveződését, információkhoz való hozzáférés lehetőségének bővítését, a kiállítások, hagyományőrző programok foglalkozások, nyári tábor megszervezése, Bedekovich Füzetek kiadása és a népfőiskolai tevékenység folytatása - – immár 25 éves fennállását ünneplő szervezetként.

Kérjük Önöket, hogy továbbra is támogassák személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával Társaságunkat!

A Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság adószáma: 18822197-1-16

Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság elnöksége

A tartalom érvényessége: 
2019/03/31, v - 17:30